Det dåliga samvetet ligger alltid och gnager....

"Hej! du har ringt Isabells mobil. Jag svarar bara om jag känner för det men har telefontider på måndagar, torsdagar och söndagar mellan klockan 16-18 då Ni säkert kan nå mig om det inte är upptaget. Om ni har ett brådskande ärende, skicka ett sms, tala in ett telefonsvar efter pipet, eller maila mig på blablabla.blablabla@hotmail.com så hör jag av mig tillbaka så snart jag kan. Sköt om Dig! *Piiiiiip* "

Faaaaaen vad gött det vore att göra så. Varför ska man behöva avara nåbar hela tiden? Jag vill inte!!! Jag vill vara nära de jag tycker om, så nära att telefonen inte behövs så ofta. Och sen bara glömma att jag kan bli nådd dynget runt för allt och alla. Att man har någon slags skylldighet att vara nåbar för att man har en telefon med sig överallt. Det ger mig dåligt samvete när jag inte har koll eller ringer upp missade samtal på en gång. Och det är inte så att jag inte vill ha kontakt med mina älskade vänner och min älskade familj, men.... Jag är ingen telefonmänniska..... punkt.

Men jag tycker om att skicka vykort och brev... vi som gör det verkar vara ett utdöende släkte. Jag skriver hellre än pratar, för det mesta. Men visst, i vissa situationer och när jag är på vissa humör kan jag porata som bara den! Men inte alltid, inte hela tiden, och inte när andra vill att jag ska vara på dessa pratglada humör fastän jag inte är det.

Dock vill jag så klart att de jag vill få tag på snabbt ska svara i sin mobiltelefon när jag ringer. Så klart. Samhället har blivit sådant. Vi lever som att alla har (och alla har?!!) mobil. Masn planerar inte in i detalj vart man ska träffas och väntar inte så länge om någon är sen, utan man ringer och hör "vart är du nu, jag går in på systemet så länge så kan väl du komma dit". Typ.

Nä, jag skulle kunna babbla på om detta länge men nääää.... ska nog fundera lite till för mig själv bara och se vad jag kommer fram till. 


Hade en hjärtformad ram som jag satte upp på WC-dörren. Ritade lite på fri hand och detta blev resultatet, väldigt WC-aktigt?! : )

"Like a bad girl should" kommer från min favoritlåt med bandet The Cramps.
Fördyld ogg jibbi!! Jad had edd dy mobid!

Rubriköversättning: "Förkyld och jippi!! Jag har en ny mobil!" 

Förkyyyyld!!!
Värst är det på morgonen och förmiddagen. typ kl 04-11 någonting.... men det lär ju gå över. Jag tänker att det troligtvis bryter ut ordentligt innan det försvinner. Eller.. kan egentligen hoppas att det bara "dunstar" bort.. eller *poffar* bort. Ja.


Nu har jag haft en ny mobil sedan i måndags, and I love it! Den har allt jag önskade. Enkel och lätt att komma åt det viktiga (ringa, sms:a, alarm...... tålig, inte för liten, inte för stor... och Den FUNGERAR!), och mer där till, utan att krångla till något. Den har både knappsats och touch- percis som jag ville, efersom jag är lite emot touch så tänkte jag vänja in mig lite försiktigt :P

Min första egenstickade benvärmare. Bra försök, ska göra några ändringar och förbättra nästa par! Roligt att kunna börja göra sådana enkla saker som mössor och benvärmare fritt utan mönster. Om det blir bra... njaea... men jag lär mig!!!

Efter jobbet idag köpte jag med mig en dubbel-dajm som Gabe och jag delade på efter maten. Mmmmm, gott!

Spontanfest och annat spontant

Vilken bra dag det var igår! Efter jobbet. (Som också var ok, men jag kanske inte jublade av lycka under arbetets gång....) Efteråt hann jag snabbt göra ordning mig för att sedan ta spårvagnen med Gabe till Lånedrag för att ta över ett guldkort på life (gym-kort) från en kille. Det gick smidigt och bra, och nu har jag inga ursäkter för att inte träna. Ska börja i morgon.

Varför inte idag?

Nä, för att idag har vi storstädat här hemma. Ätit god frukost, spelat yatzy, gått en promenad förbi 3 affärer på olika viktiga (Faktiskt!) ärenden. Så nu känner jag att både jag och Gabe babe är förtjänta av lite "fritid" innan vi sätter igång med matlagning. För vi ska få finbesök!!! Bästaste Oskar och Therese ska göra oss äran att intaga kyckling, klyftpotatis, sallad och någon slags sås tillsammans med oss denna afton. Ser fram emot detta, och den lite mer lugna stund som jag har förhoppningar om att ska infinna sig nu efter att jag bloggat färdigt.

Ännu en orsak till att gårdagen var så bra, var att jag och Gabe mötte upp Linnea och några vänner till henne samt Stollen och Susanne vid halv 6 på järntorget. Vi tågade vidare till kings head där vi tillbringade kvällen med skratt, snack och bärs fram till ca 22:30. Då drog några av oss och köpte folköl för att sedan sätta oss vid näckrosdammen på en spontanfest... som den som var förra året vid skansen kronan. För er som inte vet så är det något som anordnas på facebook och det är helt KNÖKAT med folk, musk och mys. (Även om det inte syns på bilderna... vi satt i utkanten) Vi gick dock ifrån rätt tidigt och var hemma vid 01 snåret.
Rätt bra de.Sammanfattningsvis kan jag säga att det var en mycket trevlig kväll, och den efterlängtade ölen satt där den skulle!


Jag ska inte säga för mycket....

....för jag vet att sånt här går i perioder. Men jag har börjat träna lite hemma varje dag, riktigt roligt. Och nu hoppas jag på att få ta över ett guldkort på life. Om inte så kommer jag troligtvis köpa ett i alla fall. Men fördelen med att ta över kortet jag skrev om är att det är billigare, och inte har någon bindningstid kvar. Vi får se helt enklet. Någonting måste jag ju fylla min tid med nu när jag blir arbetslös, arbetssökande, ledig, fri.... fattig. Kalla det vad du vill.

Idag har jag hunnit med:


*kaffe hos Therese. (Najs, som alltid!)
*Lagat chili con carne (ap-gott!)
*Lyssnat på bra musik (så som kent, kite, Misfits och Roky Erickson)
*Hemma-träning (Börjar se framsteg)
*Lite trummande i källaren.... (måste ha vidare vägledning!)

Nu är det nedvarvning och sömn som gäller. (så småning om)

Såhär här det!

Det senaste tiden har varit... kaosartad med vilda stormar hit och dit kan man säga, i milda ordalag. Hm, behöver inte gå in på det, men nu börjar det ordna upp sig tror jag visst! : )


Ego! I know. ...men jag är så glad att jag kommer i min fina sommardress. Nu gäller det att få lite mer färg på benen så ska de nog se bättre ut : )

I måndags var jag på tangentbords och svenska-test för utbildningen till vårdadministratör. Så nästa vecka hoppas jag på ett besked om en intervju för bedömning om jag får gå utbildningen till hösten eller ej. Jag håller alla tummar och tår jag har, att det ska gå vägen!
----------
I eftermiddag har Therese varit här och fikat med mig. <3 Sen har jag hunnit trumma lite, tänkte nämligen bli världens bästa batterist! =P Nä men skämt och sido, Gabes storebror har ett trumset i källaren här, och det är GRYMT ROLIGT att spela, vill bara lära mig mer, mer och mer!!!

Efter spelandet har jag lyssnat på Turbonegro och Hardcore superstar medan jag lagt upp bilder på facebook. De bilderna skulle legat uppe i november 2010, tror folk gav upp hoppet om att de någonsin skulle komma upp. Men bättre sent än aldrig.... i vissa fall. Kanske. Nu ligger de uppe för allmän beskådan i vilket fall!
----------
Oj oj oj vad mycket klockan hunnit bli. Borde redan ligga i sängen, tandbortad, tvättad och klar. Så är det när man går upp 04:30 på morgonen. Ibland är det pissigt, men bara ibland, och då speciellt när man absolut inte vill/kan gå och lägga sig i tid pg a anledningar som pigghet, saker att göra, eller bara tidsglömska.

Sköt om dig!Moving Forvard

"I stand before, a road that will lead,
Into the unknown. At least unknown to me.
I want to go, but I'm paralysed with fear.
Fear of a choise, where the outcome isn't clear.

Nooo, but still I gooo.

And I take, the first step of a million more.
And I'll make mistakes I've never made before.
But at least I'm moving forward, at least I'm moving forward.
At least I'm moving forward..."

-Hoobastank - Moving forvard

RSS 2.0