En version av fönstershopping ...?

Åh vad många gamla fina hus och gårdar det finns uppöver i landet för en liten peng (i alla fall om man jämför med Göteborg) som behöver lite omvårdnad och kärlek. Tänk om jag bara kunde! Jag sitter som klistrad framför hemnet.se (tar en liten paus nu för att blogga).
 
 
Än så länge är det bara "se men inte röra" som gäller. Men snart vänder det! Om en inte allt för lång framtid bör jag kunna köpa mig ett eget litet ställe att kalla mitt hemma. Kanske inte en gård till att börja med, men en lägenhet med uteplats/balkong på rätt ställe hade inte varit helt fel just nu : )
 
En annan liten grej jag har för mig är att med jämna mellanrum söka på "Hofors kommun", eftersom det då och då dyker det upp hus som jag varit i när jag var liten, eller hus som jag gått förbi och undrat hur de ser ut inuti ... kul, faktiskt!

Positivt/negativt

Undrar om det är väderomslaget som gör att jag har så ont, domnar i olika kroppsdelar och är sjuuukt trött...? Kan tänka mig det, vad skulle det annars vara, liksom?
 
Nä, skämt å sido så märker tydligen min kropp av väderomslag på olika vis. Och tyvärr verkade inte medicinerna jag fick av doktorn vid förra besöket fungera mot just detta så då provar jag en annan taktik: att inte tänka på att jag har ont, eller det är faktiskt lättare sagt än gjort, men att liksom acceptera att jag har ont och är sjuuuukt trött i kroppen och i stället för att älta och begränsas av det tänka att jag så klart klarar av detta ändå. Också lättare sagt än gjort, men vad jag menar är nog att jag inte ska gräva ner mig för detta, utan att saker och ting löser sig bara för att det måste det göra på något vis. Så är det ju.
 
På riktigt så tror jag att ju mer positivt man tänker och omger sig med, desto mer positivt kommer till en på något vis. Jag fastnar hellre i den spiralen än den negativa som verkar vara enklare att fastna i på någit vis.
 
Nu tvätt och matlagning på schemat. Vila får man tydligen göra ... någon annan gång.
Just det, positiva tankar, så var det. Vi provar. Tvätt!! : ) Och matlagning!! : ) (Det känns faktiskt genast mycket bättre, testa själv vetja!).
 
 
 

Nej det blir aldrig som man tänkt sig ...

... men det kan bli bra ändå!
 
De där jämna mellanrummen (mellan blogginläggen) blev inte så jämna, och definitivt inte så många, som jag hade trott. Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt. Men det händer ju saker hela tiden, så det är inte det.
 
Sakerna som händer är eller mindre roliga, så som det brukar vara har jag märkt allt eftersom livet travar på. Hösten blir inte alls så som jag hade planerat vet jag nu i alla fall, och fram till dess kan man heller inte säkert veta vad som händer, men planen är att jobba kvar på Sahlgrenska där jag är nu fram till 31 augusti i alla fall. Leta lägenhet, en alldeles egen. I Göteborg eller Alingsås hade jag tänkt.
 
Nu ska jag gå ner och kolla när det var jag satte den däringa tvättiden i veckan egentligen!
 

Med mer jämna mellanrum

Nu har det dröjt så där länge sedan jag skrev sist. Igen. Denna gången har det mest berott på att jag inte har haft något internet. Men nu ska jag försöka uppdatera bloggen med mer eller mindre jämna mellanrum igen : )
 
Men först, försöka somna om en sväng innan arbetsdags!
 

RSS 2.0