Snormaskinen firade midsommar

Snormaskninen, det är jag det. Hur mycket snor kan en producera egentligen? Alla sinnen känns helt avstängda. Men jag tror inte att jag har feber för tillfället så jag ska ta  mig till jobbet. Det var lite kämpigare än vanligt igår, men jag vill verkligen inte vara hemma från arbetet. Speciellt inte på avdelningen då jag är ensam sekreterare. Men om jag inte kan så måste de förstås lösa det på något vis. Men nu ska jag gå inför att jag kan! : )
 
Midsommar firade jag och John i Hjo med en massa glatt folk. Roligt alltså, och Hjo är fint!
Fick lite bilder av Ida då jag knapt tog några själv, publicerar några av dem här nedan.
Midsommarkrans
Midsommardans
Bara för att jag gillar't!
Midsommarflickor
 

Den bästa bilden på John och mig. Fotogeniska, verkligen!
Kanske något bättre bild? Kanske. : )
 
Ena halvan av bordet, gott och gött var det! 
 
 
 

Lite om nu

Äntligen hemma! Eller, jag har varit hemma ca en timme. Har redan hunnit äta en smörgås och haft röd färg i håret. Nu återstår det bara att tvätta ur färgen, packa kalart inför midsommarfirandet i Hjo och lägga sig och vila till ett avsnitt av Mad Men. Det låter bra tycker jag.
 
En annan bra sak är att jag trivs bra på arbetet. Men det är mycket att lära in och det känns som att jag skulle kunna arbeta dygnet runt utan att arbetet skulle ta slut på avdelningen. Jag lär mig massor varje dag i alla fall, alla är nya någon gång!
 
Dags att skölja ur hårfärgen.
 
Jag önskar Dig en härlig midsommar!


Helomvändning

Idag vaknade jag sent, men inte utvilad. Kände mig lätt sänkt och tog det lugnt hemma innan jag for till en av mina favorittjejer Therese för en fika. Fikan utvecklades till en tripp till Apslätten där Picknickfestivalen har ägt rum idag. Sol, musik, snack och trevligt sällskap. Tänk vad en dag kan vända från depp till lycka?! : )
En favorittjej och jag
 
Två till av mina favorittjejer, syster MariaTheresia och mor min <3
 
Att jag stundtals känner mig ensam är för mig ibland oförståeligt. Jag är så lycklig över alla fina människor jag har i mitt liv. Tack för att ni alla finns, och finns för mig! Även ni som inte visas på bild i detta inlägg, så klart! : )

Festligheter och familj

Det är en slutkörd men lycklig tjej som skriver. Helgens festligheter i Falköping/Valtorp med min och Johns familj gav helt underbara minnen. En härlig tillställning med härliga människor. Det kunde liksom inte bli en bättre helg. Och jobbet går framåt, jag lär mig i alla fall varje dag och kollegorna är härliga. Berättar mer sedan när jag är lite piggare framöver.
 
Bilden nedan är den enda från helgen jag har på datorn just nu, så den får duga för tillfället! : )
Några "gladisar" från festen. Älskade lillebror, Sofie och far min <3
Och jag då, förstås.
 
Sköt om dig!
 

RSS 2.0