Detta lugn...

...skulle jag vilja ha, Nu! Man kan inte annat än vara glad, vara här och nu, på ett sådant ställe som bilderna visar. Inte ett ljud annat än från oss få människor som är där, skogens egna ljud och ko-skällorna från andra sidan skogen... Underbart. Underbart. Underbart.


Holdern 2008. Utanför Östersund, mot norska gränsen.


Kommentarer
Postat av: Gabe

Jaa, det var så fiiint. Vilket lugnt. Fantastisk natur.

2010-11-25 @ 22:25:39
Postat av: Emma H

Det ser heeelt underbart ut! Jag längtar också dit när jag ser bilderna. =) Måste försöka få till att ta med barnen upp till fjällen till våren eller nästa höst. Man får lite andnöd av att vara i stan precis hela tiden.



I alla fall =) - Vad kul att du också firar Sint Nikolas! Jag har fått för mig att Holländare är mer galna i det än vad tyskar är, att det är större i Holland. Hur mycket firade ni när du växte upp? Jag funderar en del på det där hur det är att vara barn och fira något som ingen annan gör. Om Vincent blir väldigt förvirrad (eller ledsen?) när ingen på dagis/i skolan förstår hans tradition. Samtidigt tycker jag det är jättekul att få en extra tradition, det blir liksom mer av det roliga. Och jag vill gärna att mina barn ska få ordentlig del av sin pappas kulturella arv.



Ja jag bloggar om vårt sinterklaasfirande när det är avklarat så får du kika. =) Vi firar på söndag!

2010-11-29 @ 21:57:05
URL: http://sitamoia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0