Blandbandsbarn, som vuxit upp...?

Jag letar efter en freestyle, eller... en sådan bärbar bandspelare.. eh, guuu jag har glömt bort vad det heter! Men jag älskar mina blandband och vill kunna lyssna på dem mer än i min stora stereo. 

Snälla, om någon har en som de vill bli av med, eller hittar en någon någonstans.
Tänk på mig!!!  


-----------------------------------------------------------------------------------
Vilken dag. Jag har liksom inte haft någon tidsuppfattning, och nu när det är över läggdags, så känns det inte alls så. Jag vill göra, tänka, skriva, skrika, agera, komfrontera, fritera..? Eh, nej. Men jag vill i alla fall inte sova!
-----------------------------------------------------------------------------------
Tvättat.
Plockat.
Gjort några fler små kort.
Mamma och reine kom över på fika.
Lyssnat på go musik och lite på en ljudbok.
-----------------------------------------------------------------------------------
"busters öron". Nyss börjat lyssna . Spännande att se vad det är för äventyr och värld jag får sjunka in i nu. Uppläsaren är i alla fall en av mina favoriter, Eva Röse. Uppläsaren är nästan det viktigaste när det gäller ljudböcker. Det ska kännas bekvämt, annars kan en riktigt bra bok bli kass, och kanske tvärtom med en bra uppläsare. Viktigt. 
------------------------------------------------------------------------------------
Ja, nu sitter jag här framför datorn med 1000 tankar i huvudet efter en grymt bra film. Jag blev bjuden på bio av fina Mikaela. Ängavakt.

Efter bion hjälpte Mikaela en tant upp för trapporna. Jag ville, men som alltid så gör jag det inte, och får dåligt samvete. Detta händer i olika situationer, men den vanligaste kan nog vara när barnvagnar ska av och på spårvagnar och bussar. Jag VILL hjälpa, men gör det inte. Vågar inte? Nä, jag är rädd att göra fel. Och istället så går jag där ifrån med dåligt samvete och en skamkänsla i kroppen. Vad är det med mig?? Hur dumt som helst! Skärpning! Detta är någonting som jag ska jobba på. 



 



Kommentarer
Postat av: Liselotte

Har du tittat runt bland Second hand-affärer? Där borde det finnas lite sån apparatur =)

2010-04-21 @ 10:30:08
URL: http://www.lompansplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0