Små förändringar

Tänk vad småsaker gör skillnad. Just nu tänker jag på de "små" sakerna som att jag yogar på morgonen, går en spårvagnshållplats längre än vad jag behöver för att få mer vardagsmotion, att jag står så mycket jag bara orkar på jobbet och att jag dricker min morgonsmoothie istället för ingenting eller smörgåsar.
 
Vad det gör för skillnad? Jo jag känner mig starkare i kroppen och magen är inte full av skit i form av en degklump redan på morgonen i alla fall. Sedan går det väl si sådär med mycket annat, upp och ner, bättre och sämre ... men har tänkt försöka hålla i mina nya bra vanor så länge jag bara kan! : ) Och de dagar jag har sådan värk eller extrem trötthet att jag bara inte kan så har jag bestämt mig för att försöka vara snäll mot mig själv. Det är inte alltid det lättaste. Men jag försöker!
 
De senaste dagarna har jag även tagit promenader på Ramberget. Jag tycker om att gå där uppe. Trapporna tar dock kål på mig och visar att konditionen behöver tränas upp igen. Väl uppe så finns det så mycket att titta på. Både natur och stad, gammalt och nytt. Och beroende på tid på dygnet, årstid och dagens väderlek ser det aldrig exakt likadant ut. Faktasktist!
 
En bild från Ett ställe En eftermiddag på Ramberget, för några dagar sedan
 
 Samma eftermiddag som föregående bild på ett annat ställe på Ramberget
 
Tänk att det var sju år sedan jag tog min första promenad på ramberget nu. Eller, det var väl några år tidigare när jag varit på semester i Göteborg, men det är sju år sedan jag flyttade hit nu i alla fall och började gå mer regelbundet. Nästan exakt tror jag faktiskt för om jag inte minns fel var det i mars 2007 jag flyttade in i huset bredvid det jag bor i nu. Mycket har hänt sedan dess.
 
Jag trivs förresten fortfarande rätt bra i det kortare håret, för er som undrat nu sedan det förra blogginlägget ; ) 

Ta vara på varandra och var snälla mot er själva nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0