Jesus christ...

...superstar. Musikal i örgryte nya kyrka. Fantastiskt. Över förväntningarna! Jag fick biljetter av gabe babe i påskägget, till föreställningen idag.
Rysning på rysning på rysning... i alla fall i starten. "och då är det bra, om du ryser" som gabe brukar säga. Enligt mig är det bra då, ja! : )

Kameran var med, men tyvärr så var batterierna helt slut. Otur och möjligtvis lite klantigt.
Det var faktiskt ett par mer kända musikalartister med viket var förvånande och roligt.  
Jag visste ju inte alls vad jag hade att vänta mig.

(Jag har bestämt att jag ska ha minst en bild med i varje blogginlägg, och detta var den jag hittade bland mina egentagna foton som var mest passande till texten. Någonstans i Floda har jag för mig att den är tagen. Du kanske vet vart? var väl ett par år sedan iaf, en härlig promenad med Petra!)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Megaförkyld mitt på dagen idag. Men sen lugnade det ner sig lite igen. Så nu är jag bara förkyld

Under tiden så låg jag i soffan och kollade på little murmaid- back to the sea och little murmaid- the beginning. Disney har tydligen gjort två till lilla sjöjungfrun filmer, förutom originalet, som jag inte vetat om. Såg det av en slump på youtube när jag skulle kolla upp muisikalen på brodway. ibland är nätet rätt bra faktiskt! 
------------------------------------------------------------------------------------------------ 
Jag kom över sådana felskrivningar i journaler som jag läst typ 1000 gånger, men fortfarande får mig att tjuta av skratt. (gabe kan intyga...)

En passande som jag ska försöka tänka på nästa gång huvudvärken tränger sig på är; "hon beskriver huvudvärken som spännande"

Om jag nu kommer ihåg att tänka på det vid nästa bultande, molande, spännande (!) huvudvärk, ska jag se om jag verkligen ser humorn i det då! ; )






Filmstjärna!

Idag har Mickis och jag lekt filmstjärnor i ett av Carl-Johans projekt. Givande. Spännande. Roligt. Pirrigt.  Hoppas bara att han blir nöjd med resultatet, vi gör vårt bästa! Vi ska filma vid något tillfälle till. Det färdigklippta resultatet ska CJ spela mot på scenen sedan. Ska bli riktigt spännande att se helheten sedan!

Innan filmningen var jag hos Mickis. Åt gott och pysslade i ett par timmar. Tiden har bara flygit iväg.  Tyvärr har jag inte tagit kort på något av det jag gjort, men om ni vill se bilder så gå in på Mickis blogg! http://missbrodin.devote.se/ (om det inte finns ännu, så kommer det snart)

Nu ska jag krypa ihop till en boll under att varmt täcke, med en värmekudde på fötterna och hörlurar i öronen. Planen är att somna, men som det känns nu så kommer det ta lååång tid att varva ner!
 
(bara för att bilden har lite med agerande att göra, här "spelar" jag vampyr)

kanske inte....

...de bästa bilderna för att visa vad jag har för färger i håret nu, men lite syns de väl i alla fall. jag gillart! Tänker fortsätta exprimentera så blir jag väl duktigare för var gång. Har redan kommit på saker som jag ska tänka på till nästa gång. För perfekt blev det då rakt inte. men kul! Gillar att det händer saker, lite liv i det hela. Kul om min livlighet inuti huvudert speglar sig på utsidan!
  
Förr klipte jag mig själv också, men det vågar jag inte nu när jag håller på att spara ut håret.
Nästa projekt blir nog slingor i hela håret, tror jag nog.

mumsigheter och ortopedbesök

Jag har fått en ny favoritglass! Bara ett grymt plus att den är helt fri från kolesterol, mjölkprodukter och laktos. Grymt!

Fick ännu en present av syrran idag, bara sådär. Praliner. Körsbärslikör. Mmmmm! "för att du tycker om körsbär och du är en Queen!"
  
---------------------------------------------------------------------------------------------
Efter arbetet kollade jag och Gabe på film. Han är hemma och sjuk. hoppas verkligen inte att jag blir smittad! Är tyvärr inte vaccinerad. Däremot är Gabe det så jag tycker nog att det är lite konstingt att han fått influensa.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Senare på eftermiddagen idag var jag till ortopeden föt att kolla upp min fot. De trode inte att det var det felet första läkaren trode, så fick en ny remiss. Aja, hoppas det blir löst så jag kan börja röra mig och träna som jag vill igen. Och framförallt gå överhuvudtaget när de värsta perioderna sätter in. Det är inte lätt, speciellt när jag har ett arbete där man går i stort sett hela dagarna, och min dröm är att dansa! Haha! : )  
Men jag tror att de är felet på spåret nu, känns vettigt det denna läkaren sade. 
--------------------------------------------------------------------------------------------- 
Det enda pysslet jag hållit på med idag, är att sy ihop pulsvärmare till mobilfodral... eller vad det kallas. Ska bli presenter, men personerna som ska få dem vet redan om det : )  
--------------------------------------------------------------------------------------------- 
Host host och ett litet snörvel. Host host. host... Jag är forkyld, snälla låt det stanna vid det!  


 

Händelserik och givande helg, mer sånt!

Jag måste säga att jag varit grymt trött idag, men det var det helt klart värt!

I går stack Mikaela och jag till järntorget vid 14 tiden  för att möta upp en mycket trevlig man called Mackan. Vi skulle till kellys, hade vi tänkt, men det var ju så klart stängt. Vi gick runt i Gbg ca 1 timme innan vi bestämde oss för ett pizzaställe vid domkyrkan. Ett undangömt, ljust och rymligt ställe med riktigt goda pizzor.

Efter maten ville vi göra nåt mer, färga håret? Ja! Vi tåg ettans vagn hem till mig och började färga. Jag fick blondt/orange underhår. Mickis fick blonda slingor och Mackan blev helt blondie. Så klart att vi lära lyssna på lite blondie medan vi åt efterätten bestående av tofuglass och varma bär. =)

med våra nyblonderade frissyrer stack vi till kellys, tänkte vi, men de var proppfullt så det blev kings head. inte dåligt det heller! En öl blev till två, tre och.... 6 styckna och en heltrevlig kväll. Mackans man Carl-Johan var också med. underbart kul kväll!

Ja, jag kom hem sent. I alla fall för att vara en söndag. ca 3 timmars sömn, inget jag gjort på LÄNGE, om ens någonsin? (när jag ska upp dagen efter)
 
------------------------------------------------------------
Efter att Lisa och jag skillts åt i lördags så lagade Gabe och jag köttfärssås och åt. Sen åkte vi hem till Therese och Oskar på fika. Fick träffa min gudson Loke också, som hade varit ute på farliga äventur i skogen. Skönt att han var hemma! <3

Väl hemma igen hällde jag upp ett glas vin, tände ljus på köksbordet och satte mig ner för att skriva. Det blev två brev till vänner, och ett kort till min älskade Opa, morfar.
------------------------------------------------------------
Och idag då? Måndag? Jo, jag gick upp som vanligt och arbetade. Skillnaden var att när jag kom hem så lade jag mig för att sova ett par timmar till. Sen har jag varit rätt seg, men städat. Det behövdes verkligen eftersom jag hittat på så mycket annat roligt denna helgen så jag knapt har varit hemma alls. Lovely!
------------------------------------------------------------
En sväng på stan har jag också hunnit med idag.

Nu sitter jag med hårfärg i håret. Ska skölja ur färgen när jag skrivit klart här. Sen föna håret och se resultatet. Detta kan bli precis hur som helst, men jag hoppas förstås att det blir bra!!!


Såhär bra borde varje lördag vara!

Efter ett par timmar på stan med Mickis, och en snabb sväng hem, så tog jag vagnen till centralen för att möta upp Världens Bästa Lisa. Väl hemma lagade vi svampmackor och drack ett par glas rött till. Himmelskt gott.

Efter maten förflyttade vi oss till soffan för att spela qube, frågespel om svenska ord. Riktigt roligt! Ännu något glas rött. Och efterätten, som ni ser på bilden nedan... Hallonsorbé och Asti sinzano. Om möjligt ännu mer himmelskt gott!

Efter ännu några timmars snack, spelande, lite mer vin och lite musik så kollade vi på klockan och knstaterade att det var sovdags.

------------------------------------------------------
Idag vaknade vi rätt tidigt, om man tänker på hur länge vi var uppe. Åt en god frukost, Jag, gabe och Lisa. Sen bar det iväg till kvivergs marknad där Lisa hittade en kanon (en liten snygg sak).
Sen Åkte vi tre till Triumf Glass i Sävedalen och njöt av en ett par-tre kulor i en varsin voffla i vårsolen. Mmmm!

-----------------------------------------------------------------------------------
Köpte en väska idag. Behövde en som inte var trasig, inte för liten, en som passar till det mesta.
Känner mig lite tantig i den, men ok, jag vänjer mig. Den är faktiskt rätt snygg. : )  
 
------------------------------------------------------------------------------------
Var även en sväng på stan med Lisa. Där träffade vi Anders och Olle, strosade runt lite tills de var matdags och de for åt sitt håll, jag åt mitt.

Tankeställare (eller var de återställare?)

Tänk vad mycket bilder och annat egenskapat jag har slängt, bara för att jag inte varit
nöjd med dem.
Eller som de saker jag sparat fastän jag tyckte de var skit, och idag när jag tar fram dem
så kan de jag verkligen inte gillade "då", tyckas vara rätt mycket bättre nu.

Man, du?, jag! ...kanske inte ska vara så snabb på att döma ut sig själv och det vi/jag gör.
  
(Slängd.)

Trallalaaaaa...!

Nyss hemkommen från mitt andra körtillfälle. Himla kul att sjunga, och det går faktiskt bättre och bättre. : )

En låt skulle jag kunna sjunga igen, och igen, och igen, igen...... och igen.
När jag sjunger den med alla de andra, och blundar, så ser jag att vi står på en medeltida borggård med medeltida kläder och dansar på medeltida vis. Och sjunger. Underbart! Glädje! Tjohooo!

 
Jag är en riktig paint-konstnär! :D
---------------------------------------------------------------------------------
Snart har jag lyssnat klart till ljudboken "busters öron". Samtidigt som jag vill att den aldrig ska ta slut, så vill jag veta vad som händer. Så jag lyssnar. Och lyssnar. Och lyssnar... Lyssnar när jag går, när jag åker spårvagn, innan jag somnar, när jag stickar.... Jag lyssnar alla tillfällen som ges. Undrar vad nästa bok blir?  

Nu; borsta tängderna, sätta igång min ipod, lyssna, SOVA!


Svett och en liten tår, av glädje!

I går eftermiddag fringde min syster och frågade om hon fick komma över och umgås. Glad! Självklart! När hon senare kom hit fick jag en fin blomma, någon pelargontyp, som hon letat ut åt mig. "varför då?" "för att jag ville, för att jag tycker om dig"
Kunde inte låta bli, det kom en liten tår måste jag erkänna. Befriande, fakrtist.
 
-----------------------------------------------------------------------------------
Igår var jag även på gymintroduktion. Alla utom jag hade avbokat sig, så jag fick en personlig genomgång. Riktigt bra! Så idag efter arbetet var jag iväg och provade på det jag hade lärt mig. Ojoj, jobbigt men roligt. Lär ju bli något slags resultat när det känns så hårt =P
-----------------------------------------------------------------------------------
Stickade klart en pulsvärmare igår, vit med rosa pärlor. Jag tänkte börja på den andra nu snart. Bra att sticka när man ska smälta maten. jag och G kokade poatis, stekte falukorv och gjorde en härligt krämig pepparrotssås till. Himmelskt gott!  

Undrar vad nästa pulsvärmar-par blir för kombination av färger. Funderar på svart och rött, alltid grymt snyggt! 
Eller vill Du göra en beställning? : ) 
------------------------------------------------------------------------------------
 Kort jag gjort.
 
Det är liksom luddigt, färgat glitter. Härligt att jobba med! : )



Blandbandsbarn, som vuxit upp...?

Jag letar efter en freestyle, eller... en sådan bärbar bandspelare.. eh, guuu jag har glömt bort vad det heter! Men jag älskar mina blandband och vill kunna lyssna på dem mer än i min stora stereo. 

Snälla, om någon har en som de vill bli av med, eller hittar en någon någonstans.
Tänk på mig!!!  


-----------------------------------------------------------------------------------
Vilken dag. Jag har liksom inte haft någon tidsuppfattning, och nu när det är över läggdags, så känns det inte alls så. Jag vill göra, tänka, skriva, skrika, agera, komfrontera, fritera..? Eh, nej. Men jag vill i alla fall inte sova!
-----------------------------------------------------------------------------------
Tvättat.
Plockat.
Gjort några fler små kort.
Mamma och reine kom över på fika.
Lyssnat på go musik och lite på en ljudbok.
-----------------------------------------------------------------------------------
"busters öron". Nyss börjat lyssna . Spännande att se vad det är för äventyr och värld jag får sjunka in i nu. Uppläsaren är i alla fall en av mina favoriter, Eva Röse. Uppläsaren är nästan det viktigaste när det gäller ljudböcker. Det ska kännas bekvämt, annars kan en riktigt bra bok bli kass, och kanske tvärtom med en bra uppläsare. Viktigt. 
------------------------------------------------------------------------------------
Ja, nu sitter jag här framför datorn med 1000 tankar i huvudet efter en grymt bra film. Jag blev bjuden på bio av fina Mikaela. Ängavakt.

Efter bion hjälpte Mikaela en tant upp för trapporna. Jag ville, men som alltid så gör jag det inte, och får dåligt samvete. Detta händer i olika situationer, men den vanligaste kan nog vara när barnvagnar ska av och på spårvagnar och bussar. Jag VILL hjälpa, men gör det inte. Vågar inte? Nä, jag är rädd att göra fel. Och istället så går jag där ifrån med dåligt samvete och en skamkänsla i kroppen. Vad är det med mig?? Hur dumt som helst! Skärpning! Detta är någonting som jag ska jobba på. 



 



kort och kaka, träning och kalas!




Jag vaknade alldeles för sent idag. Slängde i mig en tunn frukost och tog bussen till träningen. Härligt. Väl hemma gjorde jag mig iordning och stack på födelsedagskalas hos Olle. Underbart trevligt!! Kul att träffa grabbarna. : ) 
-----------------------------------------------------------------------------------
Nu på kvällen har jag lyssnat till music och gjort kort

Gabriel och jag bakade en cocoskaka också. Farligt gott.


Leende guldbruna ögon...

..eller "bajsbruna" som min retsticka till lillebror sa när vi var små. "Nääää, för de är faktiskt guldbruna!" skrek jag tillbaka "Nä, bajsbruna hihihihi" och så höll vi på. Syskonkärlek. Eller? Ja, självklart ; )  
 
--------------------------------------------------------------------------------------
Idag har Gabe och jag beställt tågbiljetter till båda Östersund och Hofors till sommaren. Och så billigt vi kom undan! (hade räknat med minst det dubbla) Vi ska bl a till Leksand sommarlkand med min bror och hans goa tjej! Vi hoppas på finväder såklart. Annars blir det sällskapsspel och bärs i stugan istället, låter riktigt bra det med. Längtar efter att träffa dem! : )
--------------------------------------------------------------------------------------
I går lagade jag och min syster en tänkt avskedsmiddag till vår kära mor som skulle bort i tre veckor till Indien. Tyvärr så kommer de (her best friend and mom) inte iväg nu då, eftersom flygen ställts in. Synd med tanke på all planering m m... men allt har en mining!
--------------------------------------------------------------------------------------
Apropå detta med att allt har en mining... så kan jag nog skatta mig lycklig att jag hamnat på min nya arbetsplats. Jag trivs riktigt, riktigt bra faktiskt. Önskar bara att mina andra ställen kunde bli lika givande. Det är ju så det ska vara! Givande, och känna att man bidrar med någonting.

En liten glad skruv (handlar detta ej om)

Efter arbetet idag tog jag min ut i solen, faktiskt. Lade ut en filt på gräset, som Therese en stund senare kom och delade med mig. Härliga vårsol! Inte alls sådär äckligt varmt, uta helt LAGOM, (landet lagom är bäst?)

-----------------------------------------------------------------------------------------
Ooooh, i morgon ska jag börja sjunga i en kör. jippi! Hoppas det blir lika roligt som jag tänker mig. Har alltid tyckt om mina körer... längesedan sist, si sådär... 7 år sedan? Om man inte räknar med Lucia i skolan förstås. Så nu är det faktiskt dags igen! :D
------------------------------------------------------------------------------------------
Fikade på stan med Liselotte. himla trevligt! Gött snack, go smörgås, och asgött kaffe! :D 
------------------------------------------------------------------------------------------ 
På mitt första yoga-pass med ny ledare idag.... Jag kan säga att mina förväntingar var rätt mycket högre och annorlunda än vad klassen verkligen visade sig vara och vad det gav mig. Inte i min smak. Men det kanske är för att jag hade världens bästa yoga-instruktör på rambergsvallen?! Och självklart skulle jag vrida till min onda högerfot så min smärta blir 1000 gånger värre en tid framöver. Men man överlever. Ellerhur! 


Det ska vara lätt, annars får det va...

Tiden går och solen skiner.
Vad har jag gjort sedan jag kom hem från arbetet? Hm, jaa... lyssnat på radio och filosoferat.
Tänkt en massa på vad jag borde göra. Typ gå ut i solen. Men... gör jag det? nej. 
 

Jag vill ha det enkelt, och att hitta ett soligt ställe att slå sig ner på, i lä, utan blåst, j*vligt nära lägenheten... nej. Det är inte lätt. Då skiter jag i det. Synd. Synd och skam att jag ska vara så lat ibland.

Snart kommer Gabriel hem och då ska vi till skatås. Jag går 5 km, han springer 1 mil. Hm, jag kanske kommer ikapp en dag? kanske kanske kanske.
Men det ska ju vara lätt, annars får de va...

Är alla 80-talister som mig när det gäller detta? Men som tur är gäller det inte allt förstås, och inte alltid. : )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag har i alla fall kommit på varför jag tycker så mycket mer om hösten och vintern än sommar och 1000 grader för varmt. Dels för att jag känner mig skyldig för att jag är inomhus "nu när det äntligen är fint väder....." och för att jag alltid borde ha "tränat mer, ätit mindre, så jag skulle känna mig nöjd i sommarkläder och bikini".

Grejen att det alltid är för varmt för att orka arbeta, orka tänka, orka umgås, orka vara aktiv... fast man är tvungen och gör det i alla fall, så klart, gör inte sommaren bättre precis.

Nä, tacka vet ja hösten med frisk luft, mysiga mörka eftermiddagar med tända ljus och kaffe/te, och dagar utan dåligt samvete över att man är inomhus, och inte har tränat som man "ska"! och kanske tittat på lite för mycket film, redigerat foton eller fastnat i ett skrivande...  

Visst finns det bra saker med sommaren. När man är ledig, och långa härliga kvällar med folk man tycker om. En kall öl som gärna blir till flera. Ja, det finns bra sommarsaker. Blommor, sol, ljud, dofter, landet.... (När solen inte sticker för mycket i ögonen =P )

Trots allt gnäll, så älskar jag alla årstider, för alla har sin tjusning. Och utan det dåliga ser man inte det bra! :D

Så jag ska passa på att njuta av alla årstider, så länge vi har dem kvar...

Slakt av LP-skiva

I går blev det body pump på förmiddagen, sen kom Mikaela på besök. <3

Vi köpte oss en grillad kyckling och wookade en massa grönsaker till. Sen blev de snack och frågespel tillsammans med gabe som också var hemma.

Kvällen bjöd på festigheter hos Stollen. Men när de andra gick ut drog jag, Gabe och T hemåt. Jag var grymt sugen på att fortsätta kvällen ute, men de var bara att tänka på monesyarna som fattas, så gick det bra att fint åka hem. =P 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Efter en god frukost tog jag och Gabriel en promenad till kviberg. Det tog ca 30 minuter i det fina vädret, ca 30 minuter på kvibergs marknad, och 30 minuter hem. Helt ok. 
Jag hittade sytråd, en guldgruva för mig kan man säga. Så s*tans dyrt annars ju! Och tråden verkade bra. 
 
Skålen har jag gjort av en LP skiva. Slakt, jag vet.

Men jag valde med omsorg ut den sämsta skivan jag kunde hitta.
(typ på kroatiska eller något annat språk som jag inte förstår...)  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hann även träna idag också. När jag kom hem hade Gabriel lagat grymt god mat som vi avnjöt på vår härliga, inglasade balkong. 

Nu? Ja, om en kvart ska jag se på ett av mina absoluta favorit program på TV; Sverige!
 

 


Time to think, and act!

Nu har jag haft me and mama time några timmar. Det behövs tycker jag! : )
God mat, prommenad och så lite akupunktur. Perfekt.

Och snart kommer Gabe babe hem från arbetet. Har faktiskt saknat honom, men ssssch,
det är en hemlighet, en hemlighet som ingen vet... trallalalalaaaaaa *sjunger*
 
Detta är första bilden på Gabriel och Isabell. Jag vet inte vad som hände, men jag lade mig breved honom i soffan (utan att tänka) så lyssnade vi på gamla goa punk-låtar på kasettband... (blandband som jag gjorde i yngre år) och tog en bild. Den första av många. <3




So Long, Marianne(s)

Leonard Cohen.

Fick mig att tänka på gamla Mariannes i Falun.
Mitt med flera andras andra hem. 30 spänn inträde, öl på köpet. Stadiga bord, ostadigt folk.
Öl, snack, cigg, öl, folk, vänner, bekanta.

Rock, öl, snack, cigg. Ett virrvar av liv, mitt liv som blandades med andras liv
ett par-tre kvällar i veckan 
Måste jag säga något mer? <3 
    
Kan inte rå för det, But I miss old times. Old mariannes. (Ninja dolls, lyssna!)





Städa städa och städa... och lite annat såklart!

Nyss hemkommen från en härlig prommenad med T. Therese.
Lyckades dyka på asfalten, nu när isen försvunnit... jag ska då alltid lyckas.
Mitt förra sår i handen hade ju precis läkt!
Jaja, de som inte dödar hädar. Men, för vad? Tack T!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vill börja fotografera igen. Just nu ställer jag så stora krav på mig själv så att det inte blir lustfyllt. Måste släppa det och börja fotografera bara för mig själv och för att jag vill.
Då kommer jag nog igång igen. 

Man kan inte allt från början, och jag måste hitta ett slags tålamod så jag orkar gå vägen till att
bilderna blir som jag vill.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter arbetet satte jag igång med storstädning och tvätt här hemma.
Tvättade till coh med täcken och kuddar. Ska bli grymt skönt att lägga sig snart!

Hann med både body pump och att färga håret idag också. Från rödtott till brunett... men det röda lyser igenom lite som tur är : ) Det blir nog rött snart igen, ville bara prova en nyans nära min naturlia färg. Fast... efter 7 år som rödhårig jänta så ser jag mig som rödhårig faktiskt... : )





Hej och Hejdå!

Ibalnd saknar jag mina piercingar. Mest min septum faktiskt...
Troligtvis kommer jag aldrig göra om den.

Men ibland, som nu, är det frestande. kanske ska jag nöja mig
med en liten en i näsvingen, diskret och bra.
 
Bara så drygt när man ska tvätta ansiktet.
Eller.. eller.. eller........ nä?
  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag var första dagen på mitt nya arbetsställe. Tror jag kommer att trivas bra!
Eftersom jag bytte arbetspats med så kort varesel så åkte jag till min gamla arbetspalts för att säga "hejdå". Kommer sakna det stället, men, det nya blir bra.

Jag gillar nytt. Nystarter är bäst! Spännande.
Nog därför jag gillar att flytta också. Som sagt, spännande varje gång!

Bodypump blev det också, jag vill bli starkare igen! Såå skönt!

Lite stickande framför teven nu på kvällen, men bara lite.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag lägga mig och lyssna till en ljudbok.
kanske, kanske lösa lite korsord. :)



Det är bara saker man ser, eller inte ser, ser du?

 
Två höghus med lykta och måne.           Två kära som håller handen.

 
Fikabord med kaffekoppar, kakor        En segelbåt på havet. Sol,
och en vas med blommor i.                 vågor och fiskmåsar.

Full rulle!

Jag vaknade, åt frukost med babe.
 
Stack nästan direkt till Danijela och träffade lilla söta Dunja för första gången. Fika, promenad och så snack hemma hos D och D. Kul att ses igen!  

Sen träning. Body pump. Äntligen har jag tagit tag i träningen! Men j*klar vad jag lär ha träningsvärk i morgon. Skönt smärtsamt när man vet att man gjort något bra i alla fall : )  
 
Rätt ful paint-bild av mig själv.... nog skelar jag lite, men så vindögd tror ja inte att jag är... =P 

Snart kommer Gabes bröder, så blir det till att spela settlers. Äntligen!!!!


En kväll blev två dygn och lite till

2010 blev det ingen påskäggsmålning för min del, men dessa är två ägg som jag målade förra året. Får satsa på något alldeles speciellt nästa år istället. Kanske. : )

 
-----------------------------------------------------------------------------------

Åkte till Mamma
i torsdags. Blev att jag stannade där till nu, lördag morgon. Ska tillbaka i eftermiddag och fira påsk med folk (och fä?)=P 
 
Vi var igång hela dagarna med matlagning och uppsättning samt målning av pärlspont mm. Underbart fint blir det! Kul när hela/halva/delar av familjen pysslar tillsammans.
Liv och rörelse är grejen! <3
 

Nu ska jag till Huset med svärföräldrarna och kolla till/hjälpa till lite. Sen resa till lreum igen!

Och gissa om jag blev glad när jag fick ett påskägg av Gabriel. Några godisar, och biljetter till Jesus Christ Superstar i slutet av April. Lovely!!! <3

Blossande kinder

Ja nu är det påsk. Inte behöver jag måla kinderna röda för att klä ut mig till påskkärring i alla fall.
De har naturen fixat själv. Sååå blossande kinder dagen till ära. Men, får nog hjälpa till med
fräknar och huckle i alla fall.
Eller ska jag skippa det i år? =P
 '
----------------------------------------------------------------------------------------------


RSS 2.0