Doro, Turbonegro, Danzig och lite ex-arbete

Sofie och jag fick en massa nyttigt gjort till vårt examensarbete idag. Känns bra! I morgon är det bara att fortsätta köra på i den takt som vi körde på i idag, och förhoppningsvis komma ännu längre fram i arbetet. Vi har även vårt första av två (innan arbetet ska vara klart) handledningstillfällen i morgon. Det dyker ju upp frågor och funderingar under arbetets gång, kan jag lugnt påstå. Så kan det vara skönt att få bekräftelse på att man (förhoppningsvis) inte är helt ute och cyklar.
 
Men nu till något viktigt ; )  Doro spelar på söndag! Sticky fingers. Får se om jag känner att jag kan avvara den slanten det kostar för att gå och se henne, vilket har varit en dröm i många, många år för mig. Fantastisk röst! Für immer!
 
Något annat som kommit till min vetskap är att Turbonegro spelar på Metaltown i år. Dock på torsdagen, vilket inte är optimalt för mig eftersom jag arbetar då. Men något riktigt bra är att Danzig spelar på lördagen, och då tänker jag då inte jobba!! Nu gäller det bara att se om jag kan ta mig råd till att köpa endagarsbiljetten till lördagen. Hoppas jag får ihop det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0